На ултрамодерен стадион с подвижен покрив: Лео Меси се завръща в МЛС (ВИДЕО)


На ултрамодерен стадион с подвижен покрив: Лео Меси се завръща в МЛС (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

2728 0

На Лео Меси и неговия нов тим Интер Маями предстои гостуване на един от най-луксозните стадиони в света. Великолепната "Мерцедес-Бенц Арена" е в очакване на един от най-великите футболисти в историята.

"Чаплите" се изправят срещу Атланта Юнайтед в неделя (17.09) в битка от 29-ия кръг на МЛС. Очаква се именно за този двубой "ла пулга" да се завърне от ангажиментите със своята родина.

Легендата на Барселона отпътува към Южна Америка, за да поведе възпитаниците на Лионел Скалони в 2 квалификационни мача за Световното първенство през 2026-а година. Именно той реализира по великолепен начин единственото попадение при успеха на "гаучосите" над Еквадор. Във вторник вечер на световните шампиони пък предстои да срещнат Боливия.

Стадион - бижу посреща Меси и компания

"Мерцедес-Бенц Арена" е считана са една от най-модерните и впечатляващи от вида си в целия свят. Съоръжението притежава движещ се покрив с 360-градусов дисплей, познат като "Halo".

Video edited on Kapwing

Когато таванът е отворен, той открива гледка към прочутия хоризонт на щата Атланта. Освен това, той предлага значително по-намалени цени на билетите, което го прави достъпна и популярна дестинация сред запалянковците.

Капацитетът на стадиона достига до 71 000 зрители, когато на него се играе мач по американски футбол. За по-непопулярни събития, каквито до скоро в САЩ бяха футболните срещи, той бива намален до 42,500.

Клубът има практика да пусна пълния набор от пропуски при специални събития. Пример за такова определено е присъствието на Лео Меси, редом със Серхио Бускетс и Жорди Алба.

Същевременно Интер Маями продължава победния си поход и без аржентинеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички