И без Меси Интер Маями продължи с наказателната си акция, Филип Кръстев не успя да помогне при загуба на своя тим


И без Меси Интер Маями продължи с наказателната си акция, Филип Кръстев не успя да помогне при загуба на своя тим
Снимка: Getty Images

3827 0

Дори и без голямата си звезда Лионел Меси - Интер Маями успя да остане на победния път. Отборът му надделя над Спортинг Канзас Сити у дома с 3:2. Припомняме, че Меси в момента има ангажименти с Аржентина и затова не е на разположение на "чаплите".

Леонардо Кампана успешно го замести, като се отчете с два гола в мача. Спортинг Канзас поведе още в 9' чрез гол на Даниел Салой. Кампана обаче изравни от дузпа в 25'. а до края на полувремето се възползва и асистенция на ДеАндре Йедлин в края на полувремето.

След точно час игра Серхио Бускетс подаде към Факундо Фариас, който направи резултата 3:1. Гостите върнаха едно попадение чрез Алан Палидо, но нямаха сили да стигнат поне до равенство.

С успеха Интер Маями събра 28 точки и е на 14-о място в Източната конференция, докато Спортинг Канзас Сити заема 12-а позиция на Запад с 32 точки в актива си.

В друг двубой от МЛС шампионът Лос Анджелис ФК загуби с 0:2 от Портланд Тимбърс.Ларис Мабиала откри в 28', а в началото на второто полувреме Клаудио Браво отбеляза за 2:0.

Българският национал Филип Кръстев започна мача на резервната скамейка, като се появи в игра в 64', като опит на треньора да се стигне до повече опасности и евентуално изравняване. Това е трета поредна загуба аз тима, който  остава на трето място в Западната конференция на MLS с 40 точки и изоставане на 7 от лидера Сейнт Луис Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички