Не е за вярване: Англия се нареди до Сан Марино в ужасяваща класация


Не е за вярване: Англия се нареди до Сан Марино в ужасяваща класация
Снимка: Getty Images

1494 0

Англия и Сан Марино останаха единствените европейски нации, които не успяха да отбележат попадение от игра в срещите от настоящата кампания в Лигата на нациите.

Възпитаниците на Гарет Саутгейт изиграха 5 мача, като отбелязаха 1 гол и допуснаха 7. Въпросното попадение дойде на 7-ми юни, още във втория кръг. Тогава опитният Хари Кейн изравни от дузпа при визитата на Германия в 88-ата минута. "Трите лъва" събраха 2 точки и са на последното, 4-о място в класирането на Група "3" в Лига "А".

Англия регистрира и друг негативен рекорд, след като за първи път от ноември 2000 г., не успява да отбележи гол в 3 поредни мача. Селекцията показа проблеми в предни позиции в атака в срещите от надпреварата с Италия (0:0 и 0:1) и Унгария (0:4).

Националният отбор на Сан Марино пък изигра 3 мача в турнира и остана другият тим, който не успя да отбележи. Въпросната селекция същност е без никакви попадения, докато получи 5. Отборът на Фабрицио Константини е с 0 точки на последната, 3-та позиция в своята група.

Ето какво обясни Саутгейт по въпроса!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички