На изпроводяк: Луис Суарес блесна с "Паненка" за Гремио (ВИДЕО)


На изпроводяк: Луис Суарес блесна с "Паненка" за Гремио (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1618 0

През изминалата нощ бившият нападател на Аякс, Ливърпул, Барселона и Атлетико Мадрид - Луис Суарес, изигра последния си мач с екипа на Гремио.

36-годишният футболист блесна с два гола за победата с 3:2 при гостуването на Флуминензе, която позволи на тима му да финишира на второто място в бразилската Серия А с актив от 68 точки - две по-малко от шампиона Палмейрас.

Уругваецът започна като титуляр и остана на терена до 87-ата минута, когато бе заменен, за да обере овациите на публиката. Той вкара първото си попадение малко преди края на първото полувреме, изравнявайки за 1:1.

В 64-тата минута "Ел Пистолеро" се разписа отново, за 3:1, с ефектно изпълнение на дузпа тип "Паненка" в средата на вратата.

Така Луис Суарес завърши 1-годишния си престой в Гремио с актив от 53 мача, 26 гола и 17 асистенции (във всички турнири). Най-вероятно след Нова година той ще се присъедини към Лионел Меси, Серхио Бускетс и Жорди Алба в Интер Маями, където и ще приключи бляскавата му кариера...

*В същото време Сантос, за първи път в историята си, изпадна от елита на Бразилия, а впоследствие фенове на отбора предизвикаха безредици в града, подпалвайки коли, автобуси, пътни знаци и кофи за боклук (ВИДЕО).

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички