Дино Топмьолер: Левски е добър отбор, но ние ще постигнем нашата цел


Дино Топмьолер: Левски е добър отбор, но ние ще постигнем нашата цел
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2513 0

Треньорът на Айнтрахт Франкфурт - Дино Топмьолер, даде официална пресконференция преди срещата на "орлите" с Левски от плейофната фаза за влизане в групите на Лигата на конференциите. Германският специалист също потвърди, че Рандал Коло Муани няма да вземе участие в мача, но според него това няма да промени плановете на неговия тим за класиране напред.

Думите на Дино Топмьолер

"Първо да искаме да изкажа моите съболезнования за загиналите фенове на Левски след мача в София, както и на техните семействата в този труден период. Анализирахме много подробно всичко с моя тим относно първата среща с Левски. Българитe са много опасни по двете крила. Там ни затрудниха най-много. Имаме добър план, за да им се противопоставим добре и утре ще го направим.

По принцип ситуацията е яснa. Коло няма да играе, ние не сме тук, за да мрънкаме, а за да се преборим с това предизвикателство. Айнтрахт е по-важен от всеки един играч. Всички, които ще играят и ще бъдат на пейката, както и със зрителите по трибуните, ще се преборим, защото ще дадем всичко за Айнтрахт.

Искаме да постигнем нашата цел. При всички случай целта ни е да играем в групите на Лига на конференциите. Утре мачът е много важен за нас. Няма значение дали Коло ще играе, или не, тъй като мачът е много важен и ще бъдем максимално мотивирани. Най-важно е Айнтрахт да продължи участието си в Европа".

"Публиката е нашият допълнителен играч и се видя в Майнц, където подкрепата бе страхотна. Футболистите са много впечатлени и това е стимул за тях, като ще направим всичко, за да ги зарадваме. Левски е добър отбор, но ние ще постигнем нашата цел", категоричен бе Топмьолер пред германските медии.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Страхотни бонуси очакват футболистите на Левски при отстраняване на Айнтрахт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички