Лука Модрич няма да лети с Реал Мадрид за мача срещу РБ Лайпциг от Шампионска лига


Лука Модрич няма да лети с Реал Мадрид за мача срещу РБ Лайпциг от Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1444 0

Карло Анчелоти няма да може да разчита на Лука Модрич за гостуването на Реал Мадрид на германския РБ Лайпциг за Шампионска лига, съобщават от "кралския клуб". 36-годишният халф игра 76 минути срещу Севиля и отбеляза първия гол за "белия балет" още в 5' на срещата. 

В официалната си позиция, от Реал не разкриват каква е причината хърватският футболист да не лети за гостуването от Шампионска лига, но съобщават, че " Модрич е бил в сметките на Анчелоти, но в последния момент това се е променило". В последствие стана ясно, че халфът е изпитал лека болка в единия от адукторите, но нищо сериозно и все пак Анчелоти е решил да не рискува здравето му в мач, който е без значение за Реал Мадрид.

Освен халфът, участие няма да вземат още и контузеният носител на "Златна топка" - Карим Бензема, както и Федерико Валверде, който също е с травма след срещата със Севиля от Ла Лига. Именно уругвайският футболист в последно време е ключов играч за Реал Мадрид, като до момента всичките му 6 гола за сезона могат да се определят като "шедьоври".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички