Звездата на Реал Мадрид Лука Модрич: Живея за и чрез футбола 24 часа в денонощието


Звездата на Реал Мадрид Лука Модрич: Живея за и чрез футбола 24 часа в денонощието
Снимка: GettyImages

2209 0

Един от лидерите в отбора на Реал Мадрид - Лука Модрич, направи интервю, в което сподели своята рутина, навици и за начина, по който продължава да се представя на световно ниво, въпреки че е на 37-годишна възраст.

Хърватинът е смятан за един от най-великите полузащитници на всички времена, особено след изявите му през последните няколко сезона. Той навърши 37 години в петък (9 септември), но не показва признаци на забавяне.

"Винаги ме питат за моята тайна, но не знам какво да ви кажа. Това е естествено. Живея за и чрез футбола 24 часа в денонощието. Мисля, че това е много важно. Обичам това, което правя и се наслаждавам на професията си както никога досега, защото знам, че съм в нелека възраст за един професионален футболист", сподели Модрич пред RealMadridTV.

"Днес например пристигнах за тренировка четвърт час по-рано и почти всеки ден закусвам тук. Правя си упражненията с физиотерапевтите в залата, за да отида на тренировка вече загрял. Някои дни тренирам по-усилено, а други не чак толкова", добави още хърватинът.

Лука Модрич изглежда няма намерение да спира скоро. Хърватинът пристигна на "Сантиаго Бернабеу" през 2012 година и много бързо се превърна в любимец на феновете на "лос бланкос". Полузащитникът спечели всичко възможно на клубно ниво и определено се радва на престоя си в Мадрид.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Легенда на Реал посочи кои са най-добрите вратари в света в момента.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички