Лука Модрич е аут от следващите няколко срещи на Реал Мадрид


Лука Модрич е аут от следващите няколко срещи на Реал Мадрид
Снимка: GettyImages

3475 0

Реал Мадрид остава без една от големите си звезди за предстоящите срещи. Причината е поредната "жертва", която световен колос дава поради участието на футболистите в срещи за националните им отбори през изминалите дни.

Този път големият липсващ ще бъде вездесъщият Лука Модрич, който се очертава да пропусне идните три ангажименти на "белия балет". Той е получил контузия в гърба по време на тренировка на националния отбор на Хърватия.

Той със сигурност ще пропусне двубоите срещу Осасуна и Хетафе в Ла Лига, както и срещу Шахтьор Донецк в Шампионската лига. Очаква се опитният футболист да е на линия за реванша с украинския колос на 11 октомври.

Хърватнът ще поднови тренировки най-рано на 5 октомври. Старши треньорът на “белите” Карло Анчелоти не смята да форсира завръщането в игра на 37-годишния халф, но се надява той да е в оптимална кондиция за Ел Класико.

В испанските медии се отбелязва, че Анчелоти много внимателно дозира натоварванията на Модрич и игровото му време, но селекционерът на Хърватия Златко Далич го остави на терена във всичките 180 минути в мачовете срещу Дания и Австрия в Лигата на нациите.

Вижте кога ще се проведе дербито между Реал Мадрид и Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички