Меси вече мисли за оттеглянето от Аржентина: Господ ще ми подскаже кога е дошъл моментът


Меси вече мисли за оттеглянето от Аржентина: Господ ще ми подскаже кога е дошъл моментът
Снимка: Getty Images

1318 0

Голямата звезда на световния футбол Лионел Меси сподели, че вече мисли за своето оттегляне от националния отбор на Аржентина. След като вече стана световен шампион с "гаучосите", играчът на Интер Маями успя да постигна голямата си мечта.

Господ ще подскаже на Меси кога да се откаже

"Логично, предвид годините, ще е скоро. Не знам с точност кога ще настъпи този момент. Просто мисля за нещата ден за ден, наслаждавайки на цялото това изживяване", сподели Меси.

"Ще стане, когато трябва. След като постигнах всичко в последно време, единствено ми остана да се наслаждавам. Винаги съм казвал, че Господ ще ми подскаже кога е дошъл моментът", допълни Меси, който в неделя трябва официално да бъде представен като играч на Интер Маями.

"За мен националният е най-доброто нещо и имаше много лоши моменти. Когато бях в пика си в Барселона, където спечелих Шампионска лига, Ла Лига, индивидуални награди - трябва да се справям в националния отбор. Страдах много, както и моето семейство".

Шокиращото поражение от Саудитска Арабия в Катар

Меси не пренебрегна шокиращата загуба на Аржентина с 2-1 в началната групова фаза от Саудитска Арабия. "Стигнахме от 35 или 36 мача без загуба и не знаехме как да реагираме на труден момент, защото, за щастие, нямахме преди това. Имаше много момчета, които играха първото си Световно първенство и мачът срещу Саудитска Арабия беше много труден поради това. Независимо дали ви харесва или не, безпокойството или нервите се появяват поради каквото и да означава това, но тази група показа, че не ги е грижа за нищо и че са много силни". Меси бе категоричен, че духът и манталитета със сигурност няма да му се променят в Интер Маями.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички