Меси стъпи лошо и получи болка в глезена, треньорът на Интер Маями разкри състоянието му (ВИДЕО)


Меси стъпи лошо и получи болка в глезена, треньорът на Интер Маями разкри състоянието му (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3524 0

Суперзвездата на Интер Маями Лионел Меси поизплаши съотборниците си и феновете на отбора, след като на тренировка стъпи неприятно и изкриви леко левия си глезен. Кадрите показват, че той започва да куца леко след това, правейки гримаси, които издават болка.

Малко след това обаче той се завръща към действие и изглежда няма нищо сериозно със състоянието му. Не би трябвало да има проблем да играе в полуфинала за Купата на Лигите на Северна и на Централна Америка срещу Филаделфия.

За подобно нещо намекна и неговият старши треньор Тата Мартино. Специалистът призна, че не е присъствал, докато се е случил инцидентът, но и че изглежда сякаш всичко е наред.

"Присъствах само на част от тренировъчния процес, тъй като имах среща следтова и приключвах подготовката си за нея, така че не видях точно какво се случи. Представям си обаче, че ако бе нещо сериозно, всички щяха да са шокирани и да стане нещо голямо. След като всеки е добре, мисля, че нищо не е станало" - сподели Мартино.

Меси започна ударно престоя си в американския отбор, като до момента е отбелязал осем попадения в пет мача. Преди полуфинала обаче треньорът на Филаделфия предупреди Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички