Феновете ще почакат още! Отложи се дебютът на Лионел Меси в МЛС


Феновете ще почакат още! Отложи се дебютът на Лионел Меси в МЛС
Снимка: GettyImages

1833 0

Купата на лигите навлиза в финалните си етапи, а завръщането на двубоите в МЛС вече наближава, като отборите се подготвят за подновяването на вътрешното състезание в неделя, 20 август. Очакваше се именно това да бъде датата на дебюта на Лионел Меси в МЛС за Интер Маями срещу Шарлът ФК на стадион "DRV PNK". Появи се обаче информация, че футболните фенове ще трябва да изчакат още малко, за да видят световния шампион в действие.

Какво бави дебюта на Меси в МЛС?

В сряда Маями обяви, че техният сблъсък от редовния сезон с Шарлът е отложен поради участието на двата отбора в последните кръгове на Купата на лигите.

Маями и Шарлът трябва да се срещнат на четвъртфиналите на турнира тази седмица. Това означава, че един от двата тима със сигурност ще участва или във финала, или в плейофа за третото място, които са насрочени за 19 август. Първото участие на Меси в МЛС за Маями може да бъде в гостуващ мач срещу Ню Йорк Ред Булс в събота, 26 август. А бдителни фенове в социалните мрежи забелязаха как Меси е "измамил" за последния си гол от пряк свободен удар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички