Треньорът на Филадефия Юниън предупреди Меси: Щом началният сигнал прозвучи...


Треньорът на Филадефия Юниън предупреди Меси: Щом началният сигнал прозвучи...
Снимка: Getty Images

3140 0

Джим Къртин и неговият Филаделфия Юниън очакват с нетърпение мача си срещу Интер Маями в полуфиналите на Купата на лигата. Треньорът не пропусна възможността да прецени какво означава мачът за неговия отбор, докато те се подготвят да се изправят срещу Лионел Меси.

Всички очакват с нетърпение Меси

"Очакваме с нетърпение да приемем най-великия играч в историята на спорта. Мисля, че определено ще бъде най-шумният "Subaru Park", който някога е бил. Това е страхотен мач. Говорим за това, че най-добрият играч на всички времена идва тук на полуфинала, с трофеи и Шампионска лига. И така, това е голям мач. Знам, че нашите фенове ще дойдат", заяви Къртин преди двубоя.

Без страх срещу предизвикателството

Мачът ще се състои във вторник, 15 август, а Къртин очаква препълнен стадион, който да види Меси. "Ще бъде чест да се изправим срещу него, но след като сигналът прозвучи... знам, че нашите момчета ще дадат най-доброто от себе си", каза Къртин.

"Няма значение кой ще дойде - дали ще дойде Меси, дали ще дойде Серхио Бускетс, дали ще дойде Жорди Алба. Просто трябва да играем с нашия стил и да вярваме в себе си. Трябва да знаем как да играем на пълен, шумен стадион, с феновете, които ни подкрепят от самото начало. Няма да се страхуваме. Ще бъдем смели. Знаем, че ще бъде трудно, но очакваме с нетърпение предизвикателството". Наскоро Серхио Бускетс отново говори за специалната връзка, която има на терена с Меси и затова партньорството им е толкова ползотворно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички