Спайдърмен, Тор, Черната пантера: Какво и ЗАЩО прави Лионел Меси в Интер Маями (ВИДЕО)?


Спайдърмен, Тор, Черната пантера: Какво и ЗАЩО прави Лионел Меси в Интер Маями (ВИДЕО)?
Снимка: Getty Images

2540 0

Суперзвездата на световния футбол Лионел Меси трудно би могъл да се надява на по-успешни първи седмици с новия си отбор Интер Маями. Аржентинецът може да се похвали с поне по едно попадение във всеки мач, в който е участвал.

С общо осем попадения в пет двубоя той е с водещи заслуги за това неговият отбор да се класира за полуфиналите на Купата на лигите на Северна и Централна Америка. Там съперник пък ще бъде Филаделфия Юниън.

При толкова много отбелязани попадения може и да ви е убягнал момент от празнуването на головете му. Меси не се слави много в това отношение, но напоследък се забелязва разлика, като всичко започна с гола му срещу Атланта Юнайтед.

Тогава Меси протегна ръка и сякаш хвана нещо, заставайки в тази поза за няколко секунди. Впоследствие неговата съпруга Антонела Рокуцо поясни, че е имитирал Тор. След успеха срещу Орландо Сити пък аржентинецът отпразнува с жест, символизиращ Черната пантера.

В последния двубой, при успеха с 4:0 над Шарлът, седемкратният носител на "Златната топка" се превъплъти в Спайдърмен. Причината за всичко това е фактът, че неговите синове Тиаго, Матео и Чиро са изключително големи фенове на Marvel.

Вижте повече за последния мач на Интер Маями и поредния гол от Меси (ВИДЕО).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички