Меси се изгаври с бивш съотборник в Барса, след като изпусна дузпа на Копа Америка (ВИДЕО)


Меси се изгаври с бивш съотборник в Барса, след като изпусна дузпа на Копа Америка (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

12750 0

Звездата на световния футбол Лионел Меси ще има пореден шанс да спечели трофей с националния отбор на Аржентина, след като достигна финала на Копа Америка. "Гаучосите" се справиха с Колумбия на полуфиналите след изпълнения на дузпи.

В герой за отбора се превърна вратарят Емилиано Мартинес, който спаси цели 3 дузпи. За тази цел той заложи на така наречения "trash talk" - като разконцентрираше играчите и разклащаше увереността им умишлено чрез думи от рода на: "Изглеждаш уплашен, притеснен ли си".

При изпълнението на централния бранител на Колумбия Йери Мина Мартинес също си послужи с тези прийоми, а след като спаси удара му избухна в дива радост. Капитанът на "гаучосите" Лионел Меси също се включи в това.

Той изкрещя неколкократно от центъра към Мина: "Танцувай сега". Припомняме, че двамата бяха съотборници, макар и за кратко, в Барселона. А според медиите в Аржентина, реакцията на Меси е била толкова нетипично агресивна заради неговия добър приятел Луис Суарес. Уругвай с него в състава си отпадна от Колумбия на четвъртфиналите, като тогава Мина изрази радостта си по доста колоритен начин.

А ето как Емилиано Мартинес си заслужи честта да бъде наречен "феномен" от Меси (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички