Пълен фокус: Подготовката на Лионел Меси преди гениалния гол (ВИДЕО)


Пълен фокус: Подготовката на Лионел Меси преди гениалния гол (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

19876 0

Голямата звезда на Аржентина и на световния футбол Лионел Меси впечатли с поредно отлично представяне на футболния терен, дошло при победата за "гаучосите" с 3:0 над Еквадор на четвъртфиналите на Копа Америка.

В този мач той направи две асистенции и вкара едно попадение, което дойде от пряк свободен удар - 58-ият му гол от такава ситуация. Той бе осъществен в последните секунди от мача (в третата минута от добавеното време).

Ситуацията за фаула срещу Анхел ди Мария в края на срещата бе преразгледана от ВАР, тъй като имаше сериозни съмнения дали не е в наказателното поле, което щеше да значи, че е дузпа. Щом играчите на Еквадор разбраха, че няма да има 11-метров наказателен удар, отдъхнаха, но напразно.

Меси стреля безпощадно от самата граница на наказателното поле, като изстрелът му бе насочен във вратарския ъгъл и влетя безпощадно. В часовете след срещата това бе действието, на което се обърна най-голямо внимание.

Впоследствие обаче феновете забелязаха и друго. А именно подготовката на шесткратния носител на "Златната топка", преди да изпълни фаула. Той бе изключително фокусиран и дори "омагьоса топката", както се пошегуваха някои запалянковци в социалните мрежи. Вижте самата подготовка за изпълнението, както и последвалия гол - във видеата по-долу в материала.

А малко след срещата жената на Меси показа неговото вдъхновение на Копа Америка (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички