Бразилската футболна самба на Копа Америка - петички, "рабона", каскади от финтове на Неймар (ВИДЕО)


Бразилската футболна самба на Копа Америка - петички, "рабона", каскади от финтове на Неймар (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

10443 0

Бразилия е първият финалист в тазгодишното издание на турнира Копа Америка, който е еквивалент на провеждащото се в момента Европейско първенство по футбол

Късно снощи "кариоките" се наложиха с минималното 1:0 над Перу и вече чакат да разберат дали ще спорят за трофея срещу Аржентина или Колумбия. Финалът на надпреварата е насрочен за нощта на неделя срещу понеделник (11-12 юли), българско време, а SportLive.bg ще ви направи съпричастни към неговия развой!

Въпреки че Бразилия не постигна убедителна победа над коравия отбор на Перу, играчите на Тите демонстрираха отлично настроение в хода на срещата и откровено се забавляваха на терена. 

Звездата на отбора Неймар бе главно действащо лице в тези сцени и не спря да показва огромния технически арсенал, с който разполага. Към "футболната самба" се присъедини дори дефанзивният халф на Реал Мадрид Каземиро, който по принцип е известен с всичко друго, но не и с техниката си!

Вижте в прикачените ВИДЕА долу каскадата от финтове на Неймар в хода на мача и най-вече тази при асистенцията му за гола на Лукаш Пакета, който в крайна сметка прати Бразилия на финала. Във видеата ще откриете и елегантната петичка на Каземиро, която откри чудесен шанс пред "кариоките".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички