Ламин Ямал без скромност: Може би един ден ще стана като Меси


Ламин Ямал без скромност: Може би един ден ще стана като Меси
Снимка: GettyImages

1042 0

Крилото на Барселона - Ламин Ямал, призна, че се стреми един ден да повтори успехите на Лионел Меси. Снощи 16-годишният футболист получи наградата "The Youngest" на "Tuttosport".

Това е специална награда, която италианското издание връчи на испанеца като най-младия играч, който някога е попадал в топ 3 на гласуването за наградата "Golden Boy". Ямал остана втори в гласуването, изпреварен от Джуд Белингам.

"Това е важна награда. Първата, която получих на международно ниво. Бих искал да спечеля истинска награда, да стана най-добрият. Зная за тази награда и съм виждал кой е я получил. Дори Меси беше сред победителите. Бих искал да бъда в този почетен списък. Рано или късно с Вас ще се видим отново в Торино, обещавам", каза младата звезда, цитиран от "Goal.com".

"Меси е моят идол. Той винаги е бил и сега също е, когато играя за Барселона. Той ме вдъхнови. Никога не съм имал друг идол. Веднъж се снимах с Меси, тогава бях неизвестен. Може би един ден ще стана като него", допълни крилото. Наскоро Ямал подписа с Барселона до пълнолетие и след това. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички