Меси: Има отбори с по-големи шансове от Аржентина да спечелят Мондиал 2022


Меси: Има отбори с по-големи шансове от Аржентина да спечелят Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

3683 0

Капитанът на Аржентина Лионел Меси потвърди, че Мондиал 2022 ще е последният в кариерата му и направи анализ на формата на своя тим. Нападателят на ПСЖ призна, че брои дните до началото на шампионата в Катар.

"Ще бъде ли Мондиал 2022 последен за мен? Да, определено. В добро физическо състояние съм, тази година имах страхотен предсезон, какъвто година по-рано нямах. Тогава, заради обстоятелствата, започнах да тренирам късно, нямах игрови ритъм, а сезонът вече беше започнал. После се върнах от националния отбор с контузия и така и не завърших започнатото", сподели звездата пред tn.com.ar.

"Сега вече броя дните до началото на Световното първенство и чакам със затаен дъх да започне. Искам да видя как ще върви всичко, как ще свърши. От една страна, нямаме търпение да започне, от друга - искаме да се представим успешно.

Всички мачове ще бъдат трудни, затова световните първенства са специални, защото там невинаги фаворитите печелят и не всичко върви предвидимо. Не знам дали може да ни смятат за основен претендент. Да, Аржентина исторически се явява претендент за победа, но сега ние не сме фаворити, има отбори, чиито шансове са по-големи", допълва Меси. А ето кой известен британец стиска палци на Меси и Аржентина в Катар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички