Карагър: Не искам нищо повече от това в Катар да триумфират Аржентина и Меси!


Карагър: Не искам нищо повече от това в Катар да триумфират Аржентина и Меси!
Снимка: Getty Images/Guliver

954 0

Бившата звезда на Ливърпул Джейми Карагър посочи кой отбор иска да спечели Мондиал 2022. Събитието в Катар предстои между 20 ноември и 18 декември тази година. Британецът ще стиска палци не за своя тим, а за Аржентина и Лионел Меси.

"Той е най-добрият играч, който, мисля, че тримата сме виждали. Има велики играчи от миналото - Пеле, Йохан Кройф, Марадона. Но аз бих казал, че Лионел Меси е най-великият играч, който някога е играл футбол", заяви британецът в ефир на CBS Sports. Той беше в компанията на Тиери Анри и Майка Ричардс.

"Може би не всички са съгласни с това, защото хората вярват, че играчът трябва да спечели световно първенство. Не искам нищо повече от Световното първенство в Катар, освен победа за Аржентина и Лионел Меси! Само за да му осигури званието "най-великия играч в историята на този спорт", допълва Карагър. А ето как Барселона смята да почете Лионел Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички