Меси: Голямата ми мечта е титла с Аржентина, винаги ще се боря за това


Меси: Голямата ми мечта е титла с Аржентина, винаги ще се боря за това
Снимка: Getty Images

960 0

Капитанът на Аржентина Лионел Меси сподели очакванията си от стартиралия тази нощ Копа Америка 2021. Суперзвездата обяви това, което всички почитатели на футбола знаят - че иска да спечели турнира и да вдигне над главата си трофей, докато е облечен с фланелката на "албиселесте".

"Всичко е наред с нас, но се нуждаем от победа. Винаги е важно да започнете с 3 точки, защото това ви дава спокойствие. Знаем, че ще е трудно, но се надяваме, че можем да го постигнем. Въпреки факта, че се появиха нови момчета, аз мисля, че идеята и играта на националния отбор са достатъчно ясни. Мисля, че е време да нанесем удар и тази Копа е отлична възможност", заяви Меси, цитиран от официалния канал на аржентинския тим в Туитър.

"Винаги съм на разположение за националния отбор. Най-голямата ми мечта е да получа титла в тази фланелка. Бях много близо до това няколко пъти. Това не се случи, но ще продължа да опитвам. Винаги ще се боря за това", допълва големият футболист. А ето пълната програма на Копа Америка 2021. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички