Меси е герой, но ужасяващата серия на Интер Маями стои: Лео ще има "бойна" задача след месец


Меси е герой, но ужасяващата серия на Интер Маями стои: Лео ще има "бойна" задача след месец
Снимка: Getty Images

5887 0

Седемкратният носител на "Златната топка" Лионел Меси трудно можеше да се надява на по-героичен дебют за новия си отбор Интер Маями. Световният шампион с Аржентина игра през второто полувреме, като в последните секунди от мача блесна с победен гол от пряк свободен удар.

Успехът за отбора дойде в турнира за Купата на лигите, където Интер е в група с Круз Азул и Атланта Юнайтед. Първите два тима продължават към 1/16-финалите в надпреварата. Следващата среща за Интер Маями отново е от това състезание, като приема у дома Атланта.

Така дебютът на Меси в МЛС се очертава да бъде чак на 21-ви август, когато е следващият мач за отбора му в местния шампионат. След около месец Интер Маями посреща у дома Шарлът, а в този сблъсък ще има нужда от още от магията на Лео.

Тимът е в отчайваща серия от цели 11 мача без победа в Мейджър Лийг Сокър. Сред тях се забелязват цели 8 поражения и 3 равенства. Не е изненада, че това остави Интер Маями на последното място в Източната конференция на МЛС с едва 18 точки от 22 мача.

След победата и дебютния гол пък Лионел Меси посвети победата с Интер Маями на 20-годишен съотборник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички