Треньорът на Фенербахче: Никой не бива да възприема Лудогорец като лош и слаб отбор


Треньорът на Фенербахче: Никой не бива да възприема Лудогорец като лош и слаб отбор
Снимка: Getty Images

1414 0

Въпреки диаметрално противоположното развитие на Фенербахче и Лудогорец в местните първенства, старши треньорът на турския отбор - Исмаил Картал, призова за предпазливост преди двубоя в Лига на Конференциите между двата тима идния четвъртък. Срещата на стадион "Шукрю Сарачоглу" е от 19:45 часа.

"Фенерите са лидер и в турското първенство, и в групата си в турнира на УЕФА, докато Лудогорец е трети в групата и пети в Първа лига. Турският гранд влиза в седмицата след 17 поредни победи във всички турнири.

"Ще увеличим интензивността си за мача с Лудогорец в четвъртък. След това идва срещата с Пендикспор за първенството. Фокусирани сме върху тези два мача“, каза Картал и коментира състоянието на вратаря Доминик Ливакович: "Все още нямаме окончателни резултати от лекаря. Но не мисля, че е нещо много сериозно. Мисля, че нашият медицински екип може да го поправи възможно най-скоро".

"Лудогорец е отборът, който е шампион в българското първенство през последните 10-12 години. Започнаха сезона малко зле тази година. Те са на трето място с мачове по-малко. Ако приемем, че ще спечелят тези мачове, те отново ще бъдат лидери.

Не съм забравил, че допуснаха 7 гола от Нордселанд. Гледахме този мач, това не е реалното лице на българите. Никой не трябва да възприема Лудогорец като лош и слаб отбор. Ще се изправим срещу много добър отбор в четвъртък.

Искаме да излезем от терена след края на срещата с пълен комплект от точки. Надявам се да използваме предимството на феновете“, завърши наставникът на гранда. Междувременно, позабравена звезда на Лудогорец е готов за игра. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички