Мартинес за Мбапе: Как ще му се подигравам? Вкара ми 4 гола - сигурно ме има за играчката му


Мартинес за Мбапе: Как ще му се подигравам? Вкара ми 4 гола - сигурно ме има за играчката му
Снимка: Getty Images

2687 0

Излезе още една част от интервюто на вратаря на Аржентина Емилиано Мартинес за престижното френско издание France Football. Той отново подчерта, че уважава Килиан Мбапе и че не му се е подигравал. Този път обясни случая с куклата.

Стражът сподели, че всъщност е държал въпросната кукла на Мбапе за "две минути, след което я е изхвърлил". Той сподели, че никой в Аржентина няма нищо лично срещу Мбапе и се пее за него, защото е топ играч.

"Държах куклата за около две минути, след което я хвърлих, това е всичко. Как мога да се подигравам на Мбапе, той ми вкара четири гола. Четири гола във финал. Сигурно си мисли, че съм неговата играчка. Имам огромно уважение към Мбапе.

Нещата от съблекалнята не трябваше да излизат. Когато Франция ни би през 2018 година, помня, че имаше скандирания за Меси. Същото ще е, ако отбор бие Бразилия - ще пеят за Неймар. Нищо лично срещу Мбапе. Ако хората пеят за него или Неймар, това е защото са топ играчи" - заяви Мартинес.

В първата част от интервюто Емилиано Мартинес заля Килиан Мбапе с комплименти и коментира "Златната топка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички