Емилиано Мартинес "затрупа" с ласкави думи Килиан Мбапе


Емилиано Мартинес "затрупа" с ласкави думи Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images

2483 0

Шампионът с Аржентина от Световното първенство по футбол в Катар - Емилиано Мартинес даде специално интервю, в което говори, че всичко случило се след финала срещу Франция не е било с цел да бъдат обидени някои от футболистите на съперника. 

Стражът на Астън Вила показа множество неприлични жестове и подигравателни песни към загубилите в дните след като "гаучосите" вдигнаха Световната купа. Съответно успя и да си навлече множество критики. 

"Не съм имал намерение да обидя никого. През кариерата ми съм играл с французи и никога не съм имал никакви проблеми. Може да попитате бившия ми съотборник в Арсенал Оливие Жиру какъв човек съм. Наистина харесвам френската култура и психология", коментира стражът, който е номиниран за най-добър вратар за 2022 година в класацията на ФИФА, пред вестник "Оле"

Специално за Килиан Мбапе, Мартинес сподели, че той е може би най-добрия футболист към момента и качествата са му безспорни: " Той е момче с невероятен талант. Когато се срещнахме, осъзнах, че е различен. Когато Лео Меси напусне футбола, той ще спечели много пъти Златната топка."

А ето и каква бе реакцията на Лионел Меси при жизненоважното спасяване, което Емилиано Мартинес направи в 123 минута на финала

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички