Марио Балотели: Райола ми е казвал, че Роналдо и Меси нямаше да бъдат успешни, ако...


Марио Балотели: Райола ми е казвал, че Роналдо и Меси нямаше да бъдат успешни, ако...
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

3067 0

Нападателят на швейцарския Сион - Марио Балотели, за пореден път обра точките с култово изказване, в което бяха намесени двете футболни мегазвезди Кристиано Роналдо и Лионел Меси.

Покойният футболен агент Мино Райола, който дълго време работеше с Балотели, често е казвал на италианеца, че той е можел да бъде много по-успешен от Роналдо и Меси, ако е давал повече от себе си на терена.

"Райола винаги ми е казвал, че Роналдо и Меси нямаше да бъдат толкова успешни и да имат толкова много "Златни топки", ако съм давал повече от 20% от себе си. Ако наистина играех на 100%, щях да ги спечеля. Връщайки се назад в кариерата си, съжалявам за едно - можех да направя много повече", каза Супер Марио за "Repubblica".

Лионел Меси и Кристиано Роналдо имат общо 12 "Златни топки" помежду си, а Балотели някога бе сред играчите, които бяха спрягани да спечелят наградата поне веднъж. Бившата звезда на Манчестър Сити и Ливърпул обаче така и не успя да достигне висотите, за които бе подготвян от своите треньори.

Лошото момче на италианския футбол играе за Сион в Швейцария, след като се присъедини към клуба през летния прозорец миналата година. В 19 изяви във всички състезания за той има шест попадения и една асистенция.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лионел Меси се събира с бившите си съотборници, за да обсъди бъдещето си?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички