Ако ПСЖ го разкара: Два клуба от Висшата лига приемат с отворени обятия Неймар?


Ако ПСЖ го разкара: Два клуба от Висшата лига приемат с отворени обятия Неймар?
Снимка: Getty Images

5980 0

Челси е готов да възобнови сериозния си интерес към Неймар, твърдят последните трансферни слухове около бразилеца. Бъдещето на нападателя е далеч от ясно, а вариантът той да напусне Франция е напълно възможен. 

Лондончани и преди са предявявали интерес към техничаря, но ще срещнат сериозен отпор за правата му и то от друг клуб от Висшата лига, чието име не се съобщава.

Чистка!

"Daily Mirror" информира, че президентът на парижани Насер Ал-Хелаифи иска да преструктурира състава на "принцовете", което минава и през евентуална раздяла с Неймар. Ръководството на клуба е готово да приеме каквато и да е оферта за бразилеца, докато такава се подготвя от Острова.

Челси и Неймар

Челси се интересуваше от неговите права и миналото лято, когато още начело на тима бе Томас Тухел. По-късно слуховете се възобновиха, след като собственикът на клуба Тод Боели посети мач на ПСЖ. Другият претендент за подписа му също следи ситуацията и чака удобен момент да влезе в преговорите.

Неймар от своя страна донажежи страстите, загатвайки къде може да заиграе при раздяла с парижани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички