Мондиал 2022: Роналдо намерил най-правилния човек, на когото да се оплаче за гола на Бруно Фернандеш (ВИДЕО)


Мондиал 2022: Роналдо намерил най-правилния човек, на когото да се оплаче за гола на Бруно Фернандеш (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2796 0

Първото попадение за Португалия при успеха над Уругвай продължава да бъде една от най-дискутираните теми след поредния ден на Световното първенство 2022. Както е известно, "мореплавателите" надделяха с 2:0, а до последно не се знаеше на чия сметка ще отиде първият гол.

Бруно Фернандеш центрира към бившия си съотборник от Манчестър Юнайтед, а Кристиано остана на милиметър от топката (според него и защитаващите тази теза - дори я е докоснал съвсем леко), като това породи голяма неяснота дали всъщност е играл с нея.

И двамата се зарадваха сякаш попадението е дошло от нападателя, първоначално той бе вписан официално сред голмайсторите, но впоследствие това се промени и Бруно се води реализаторът. Оказва се, че след срещата Кристиано се е оплакал на Пиърс Морган - журналистът, пред когото си "изля душата".

Анализаторът на Fox Sport Алекси Лалас разказва, че Кристиано се е свързал с Морган, докато са били заедно: "Новините са, че Роналдо не е вкарал - въпреки твърденията му, че е докоснал топката" - започва той.

"Бях с Пиърс Морган. Той каза, че Кристиано му е писал от съблекалнята, казвайки, че вярва, че е докоснала главата му. Кой знае...".

Самият Морган също пусна публикация в личния си профил в социалната мрежа Twitter: "Роналдо ми потвърди, че главата му е докоснала топката. Дори Бруно се съгласи" - написа журналистът.

Самият Роналдо уж прие с усмивка, че е на Бруно, но след това спори, че той е вкарал (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички