Манчестър Юнайтед - Нюкасъл по ТВ: Къде да гледаме финала на Карабао Къп?


Манчестър Юнайтед - Нюкасъл по ТВ: Къде да гледаме финала на Карабао Къп?
Снимка: Getty Images

4309 0

Отборите на Нюкасъл Юнайтед и Манчестър Юнайтед ще се изправят един срещу друг във финала на Карабао Къп днес от 18:30 часа българско време. Двубоят на стадион "Уембли" в Лондон ще определи победителя в първата домашна купа в Англия и ще донесе дългоочакван трофей на един от двата тима.

"Червените дяволи" се представят силно под ръководството на новия мениджър Ерик тен Хаг, особено след края на Световното първенство в Катар, като все още са в битката в четири различни турнира. Успех над "свраките" ще донесе на Манчестър Юнайтед първи трофей от шест години насам, когато тимът спечели същия турнир и Лига Европа.

От своя страна Нюкасъл също прави силен сезон и е в битката за топ 4, като "свраките" показват сериозно развитие след идването на саудитските собственици и мениджъра Еди Хау. Феновете им чакат трофей вече десетилетия - последното отличие е от Купата на панаирните градове през 1969, а последният домашен трофей е ФА Къп през 1955.

Победителят в турнира ще си осигури участие в Лига Европа през следващия сезон, ако не се класира за Шампионска лига. Двубоят Манчестър Юнайтед - Нюкасъл ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 2", можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички