Стюардеса засне как фен на Манчестър Юнайтед ѝ крещи: Извади си гърдите (СНИМКИ)


Стюардеса засне как фен на Манчестър Юнайтед ѝ крещи: Извади си гърдите (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

15125 0

Стюардеса засне любопитни кадри по време на полет, докато е на работа. Пиян привърженик на английския гранд Манчестър Юнайтед далеч не спазваше дисциплината и правилата и се отнесе шеговито към нея (самата тя не го е приела като неуважение).

Това се е случило по време на полет към Барселона, продължил два часа. Разбира се, става въпрос за гостуването на "червените дяволи" на "Камп Ноу" срещу местния гранд за първия им 1/16-финален сблъсък в Лига Европа.

Клои Харисън (можете да я видите на снимката по-долу в материала) е на 25 години и бе на смяна по време на среднощен полет от Манчестър към Барселона на 15 февруари - ден преди въпросния първи мач.

Емоциите завладяха още повече привържениците в самолета, които се радваха и на солидни количества алкохол. Някои от привържениците са си позволили подвиквания към нея от сорта на: "Извади си гърдите", "Ела с нас до тоалетната" и други от подобен род.

Клои, която е от три месеца на тази позиция, споделя, че не се е притеснила от случилото се: "Появих се на полета и супервайзърът ми каза, че имаме няколко футболни фенове на полета и че би трябвало всичко да е наред, защото изглеждат "ОК".

Стигнах до края на самолета и видях, че е пълен с мъже. Имаше около три жени на полета. Трябва да са чули името ми при анонса в началото. Така денят ми мина по-бързо, беше забавно. Просто се забавляваха, развълнувани от мача.

Никой не се оплакваше, всички го намериха за забавно, посмяхме се. Ако имаше проблем, можехме да викнем полиция за кацането, но нямаше нужда от това" - разказва тя.

Друг почитател на Манчестър Юнайтед пък ще грабне огромна сума, ако "дяволите" спечелят 4 трофея.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички