Сърцатият защитник на Манчестър Юнайтед Лисандро Мартинес: Понякога ми идва да убивам


Сърцатият защитник на Манчестър Юнайтед Лисандро Мартинес: Понякога ми идва да убивам
Снимка: Getty Images

5799 0

Световният шампион с Аржентина Лисандро Мартинес, който на клубно ниво играе в английския гранд Манчестър Юнайтед, даде интервю пред "The Telegraph", в което заяви, че му е трудно да контролира буйния си нрав и понякога му се иска да убива на терена.

25-годишният централен защитник акостира на "Олд Трафорд" през лятото на 2022 година, пристигайки от Аякс срещу сумата от 57 милиона евро (по данни от "Transfermarkt"). До момента е изиграл 34 мача за "червените дяволи", в които се е отчел с 1 гол и 7 жълти картона.

"Да, трудно е, наистина е трудно. Понякога ми идва да убивам, но трябва да се контролирам. Мисля, че просто културата ни в Аржентина е такава и влагаме повече страст", обясни Мартинес пред изданието на въпрос за поведението си на игрището.

"За нас футболът е всичко и точно затова даваме всичко от себе си. Спомням си, когато бях на 4-5 годинки, започнах да се бия и след това плачех, когато губех... Така че това е нещо, което ти е в кръвта и в сърцето. Сега мога да се контролирам, защото в противен случай ще получавам червен картон във всеки мач. Трябва да си умен в това отношение", каза още Лисандро Мартинес.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Лидер на Манчестър Юнайтед посочи как Ерик Тен Хаг е върнал славата на клуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички