Почитател на Нюкасъл продава кучето си... Изяло му билета за финала на Карабао Къп (СНИМКА)


Почитател на Нюкасъл продава кучето си... Изяло му билета за финала на Карабао Къп (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

964 0

Почитателят на английския Нюкасъл - Алън Карлинг, е успял да се сдобие с билет за финала за Карабао Къп, където неговият любим тим ще играе за първи път след повече от две десетилетия в битка за трофея с Манчестър Юнайтед, но той дори няма да стигне до мача заради кучето си.

Британецът е купил билета, оставил го е у дома и веднага е потеглил към "Сейнт Джеймсис Парк", за да "вика" за своя тим срещу Ливърпул. Нюкасъл обаче загуби у дома за първи път от април миналата година и така той се е прибрал разочарован, а когато е отворил входната врата, разочарованието му е станало двойно по-голямо.

Кучето е захапало билета за финала на Карабао Къп и го разкъсало на малки парчета. Алън не е могъл да повярва на това, което вижда. Ядосан, той е пуснал обява за своя домашен любимец, в която се съобщава, че го продава за пет паунда.

Сега Карлинг ще трябва да съобщи за "повредата" на входните билети, да напише обяснение, за цялата процедура, след което чрез ФА ще му бъдат предоставени нови пропуски за финала на "Уембли", който ще се играе в неделя (26 февруари).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кристиано Роналдо затанцува с арабските шейхове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички