Манчестър Юнайтед - Астън Вила по ТВ: Къде да гледаме мача от 1/16-финалите за Купата на Лигата?


Манчестър Юнайтед - Астън Вила по ТВ: Къде да гледаме мача от 1/16-финалите за Купата на Лигата?
Снимка: Getty Images

2275 0

Тази вечер (10 ноември) Манчестър Юнайтед е домакин на Астън Вила в мач от 1/16-финалите на турнира Карабао Къп.

"Червените дяволи" определено имат да си връщат на този противник, след като загубиха от него преди броени дни - на 6 ноември Вила победи Юнайтед с 3:1 на свой терен в среща от 15-ия кръг на Висшата лига!

Интересно е да се отбележи, че в последните 5 двубоя срещу Астън Вила Манчестър Юнайтед има само един успех - на 10 януари 2022 г. тимът победи с 1:0 в мач от 1/32-финалите за ФА Къп. В останалите четири срещи бяха регистрирани две равенства (2:2 и 2:2) и две загуби (0:1 и 1:3).

Ерик тен Хаг ще се колебае до последно за двама футболисти - Антони и Джейдън Санчо са под въпрос за Карабао Къп, докато Унай Емери твърдо няма да може да разчита на Диего Карлош и Филипе Коутиньо.

Двубоят на "Олд Трафорд" довечера ще стартира в 22:00 ч. българско време и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "DIEMA SPORT 2". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на Манчестър Юнайтед - Астън Вила НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички