Манчестър Юнайтед броди около звезда на Спортинг Лисабон


Манчестър Юнайтед броди около звезда на Спортинг Лисабон
Снимка: Getty Images

3703 0

Манчестър Юнайтед е идентифицирал като бъдещ свой трансфер вундеркинда на Спортинг Лисабон – Абдул Фатаву Исааку, твърдят медиите в Португалия.

По време на летния трансферен прозорец Ерик тен Хаг беше фокусиран върху привличането на основни футболисти, които да се утвърдят в системата му на игра, но оттук-насетне нидерландецът е склонен да мисли и за бъдещето на клуба от „Олд Трафорд“.

Именно младокът от Спортинг е бил гледан от скаути на англичаните, които са останали очаровани от играта на младия футболист. В последните дни няколко старта бяха дадени и на Алехандро Гарначо, който пък по всяка вероятност ще замине за Катар да представлява своята Аржентина.

„Лисабонските лъвове“ обаче са в изгодна позиция за своя футболист, който съвсем наскоро парафира нов договор с клуба, който ще го остави на „Жозе Алваладе“ до 2026-а година. Тотнъм, който също наблюдава футболиста, прати оферта към лисабонския гранд миналия месец, която беше отхвърлена, а интерес има и от Ливърпул и Евертън.

Към този момент трансферна сума не се съобщава, но се твърди, че Исааку може да се раздели със Спортинг за около 5 милиона евро.

Самият футболист се очаква да бъде в Катар и да играе за Гана. А какво мисли да прави с кариерата си Погба, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички