Манчестър Сити - Челси по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала за Купата на Лигата?


Манчестър Сити - Челси по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала за Купата на Лигата?
Снимка: Getty Images

2491 0

Тази вечер от 22:00 часа Манчестър Сити посреща Челси в двубой от осминафиналите на Купата на Лигата. "Гражданите" са изправени на пръсти преди този сблъсък, тъй като преди година и половина "сините" им нанесоха 3 поражения в рамките на един месец в 3 различни турнира.

Първо воденият от Томас Тухел тим надви Сити в полуфиналите на ФА Къп, след това ги надви в гостуване от Висшата лига, а после записа минимален успех срещу тях във финала в Шампионска лига.

Отборът на Гуардиола си отмъсти частично през миналия сезон, като на 2 пъти победи лондончани, но сега шампионът на Англия посреща съвсем различен Челси - с нов мениджър и в идейна криза.

Но "гражданите" имат спокойствието да притежават в редиците си головата машина Ерлинг Холанд, който си взаимодейства отлично с един от лидерите - Кевин де Бройне.

"Сините" са в криза под ръководството на Греъм Потър. Тимът има контузени важни футболисти в лицето на Рийс Джеймс, Кепа Арисабалага, Бен Чилуел и Жоржиньо.

Общо в последните 5 мача между тези 2 тима Сити има 2 победи, а Челси - 3. "Гражданите" не са губили у дома от април насам, а е интересно да се отбележи, че през последните 5 години спечелиха Купата на Лигата 4 пъти. Двубоят Манчестър Сити - Челси ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 2", можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички