Магията на Копа Америка! Такъв гол няма как да се види на Европейското първенство (ВИДЕО)


Магията на Копа Америка! Такъв гол няма как да се види на Европейското първенство (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3740 0

Бразилия продължи с отличното си представяне на Копа Америка, след като записа трета победа от същия брой изиграни мачове. Този път тя дойде срещу най-сериозния отбор в група "В" - Колумбия, а успехът не бе постигнат доста трудно.

"Селесао" трябваше да стига до пълен обрат чрез голове на Роберто Фирмино и Каземиро, като вторият се разписа в 10-ата минута от добавеното време на мача. Преди това за Колумбия Луис Диаш бе открил резултата.

Футболистът на Порто обаче го бе сторил след много красиво и акробатично изпълнение на задна ножица. Въпреки че топката не му бе възможно най-удобна за такъв гол, той някак успя да го осъществи. А ако Копа Америка превъзхожда Европейското първенство по футбол по някой аспект от играта, то това със сигурност е зрелището - без значение дали чрез разпалени емоции, или чрез такива невероятни отигравания. Насладете се на изпълнението във видеото по-долу.

Вижте повече за мача между Бразилия и Колумбия, както и за другия от деня в Копа Америка, където участие взе играч на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички