Луксът ги успокоява! Кристиано Роналдо и Джорджина влюбени в десерт, струващ 25 000 долара


Луксът ги успокоява! Кристиано Роналдо и Джорджина влюбени в десерт, струващ 25 000 долара
Снимка: Instagram

4034 0

За Кристиано Роналдо и половинката му Джорджина Родригес се знае, че не обичат да пестят средства що се отнася до дадени удоволствия и удобства.

Звездната двойка неведнъж "взривява" социалните мрежи с изключително скъпите си придобивки и лукса, в който е обгърнато тяхното ежедневие.

Имат пари - угаждат си

"Diario Pronto" съобщава, че освен скъпите коли, имения и бижута, легендарният португалец и неговата любима се наслаждават истински на десерт, струващ изумителните 25 000 долара.

Изданието споделя, че бившият голмайстор на Реал Мадрид е влюбен в популярния замразен "Хаут" шоколад. Въпросната вкусотия е една от най-скъпите в света и бива изработвана само за най-богатите хора. Семейство Роналдо обикновено желае именно него, когато вечеря навън. Той идва в кутия с 6 порции.

Какво прави изделието толкова скъпо?

Те включват диаманти и други скъпоценни камъни и са изработени от 28 вида какао. В сладкиша може да бъде открито и 23-каратово ядливо злато.

Десертът намира място в Книгата за рекордите на Гинес. В нея той бива определян като най-скъпият на света. В момента Роналдо и Джорджина се намират в Саудитска Арабия, където продължи футболният път на португалеца. Те често споделят снимки от луксозни ресторанти.

Въпреки всичко това, все пак съществуват и неща, за които легендарният нападател не е готов да даде пари 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички