"Дойдох с бус, тръгнах си с Бугати": Джорджина разкри за първата си среща с Кристиано Роналдо


"Дойдох с бус, тръгнах си с Бугати": Джорджина разкри за първата си среща с Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

19522 0

Испанският модел и съпруга на един от най-великите футболисти в историята Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, сподели любопитни подробности относно първата официална среща на двойката, променила живота ѝ.

Красавицата работила в магазин на Гучи в Мадрид, където за първи път видяла Роналдо. По-късно двамата се засекли на парти преди португалската легенда да я покани на среща.

С какво я очарова Кристиано?

"Бях много развълнувана и по пътя към ресторанта нашите ръце се докоснаха. Почувствах се сякаш познавам тези ръце от дълго време. Когато се докоснаха отново, се хванахме. Бяха много подобни, паснаха си перфектно. Отидохме на вечеря, прибрах се вкъщи, а сърцето ми туптеше", разказва тя в собствения си сериал в Нетфликс "Аз съм Джорджина".

"Най-специалният момент беше в събота. Умирах си да го видя и да бъда с него, но не исках да му пиша. Той ми писа след мача и, разбира се, не му казах, че вече съм се подготвила. Казах му, че си стоя вкъщи и се готвя да лягам.

Той ми отвърна: 'Искаш ли да вечеряме", а аз казах 'Окей'. Вече бях яла. Взе ме от вкъщи, отидохме на неговото място. Взех си от неговото пюре, зеленчуци, пиле и се помолих, както всяка една дама", допълни още тя.

"Пристигнах с бус, тръгнах си с Бугати"

"Дойде да ме вземе след работа. Понякога идваше с Бугати. Колегите ми халюцинираха. Пристигнах с бус, а си тръгнах с Бугати", завършва Джорджина Родригес.

Според бивш колега на модела обаче, нещата далеч не стояли толкова романтично в нейната глава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички