Обратно в Европа! Кристиано Роналдо получи любопитна оферта, която да го измъкне от скандалите в Саудитска Арабия


Обратно в Европа! Кристиано Роналдо получи любопитна оферта, която да го измъкне от скандалите в Саудитска Арабия
Снимка: Getty Images

83814 0

Суперзвездата на Ал Насър - Кристиано Роналдо, може бързо да прекрати и без това изненадващото си пребиваване в Саудитска Арабия. Легендарният португалец се замеси в сериозен скандал, който може да му коства рекордното възнаграждение от 200 млн. годишно.

Роналдо в Спортинг

"El Nacional" съобщава, че бившият голмайстор на Реал Мадрид е получил оферта да се върне в клуба, от където стартира футболният му път, а именно - Спортинг. Подобна сделка изглежда още по-вероятна, предвид желанието на мнозина той да бъде депортиран от страната.

Легендарният голмайстор се присъединява към академията на Спортинг през 1997-а година. Той изиграва 31 мача, в които записва 5 гола и 6 асистенции преди да направи голямата крачка, подписвайки с Манчестър Юнайтед през лятото на 2003 г.

Скандалът

Роналдо "блесна" с жест към феновете на Ал-Хилал при поражението с 0:2 от предходния кръг на Саудитската професионална лига. Домакинските привърженици освиркваха мощно португалеца, скандирайки името на вечния му съперник Лео Меси.

Той от своя страна не сдържа нервите си и се хвана за слабините, напускайки терена в знак на неуважение към запалянковците. След този жест се разпространи желанието на мнозина Роналдо да бъде принуден да напусне както клуба, така и страната. Виден юрист дори обеща да подеме петиция за осъществяването на тази цел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички