Бивш колега: Джорджина лъже за това как се е запознала с Роналдо, тя "ловуваше" милионер


Бивш колега: Джорджина лъже за това как се е запознала с Роналдо, тя "ловуваше" милионер
Снимка: Instagram

25803 0

Бивш колега на Джорджина Родригес разказа, че тя е "ловувала" отдавна за богат мъж и я разобличи в лъжа за начина, по който разказва, че се е запознала с Кристиано Роналдо.

Въпросният мъж - Пабло Боун, е работил с жената до Роналдо в магазина на "Гучи", където тя продаваше дрехи, преди да започне връзка със суперзвездата.

"Работих с Джорджина Родригес в "Гучи" около 2 месеца, преди тя да стане знаменитост. Засичахме се наколко пъти в магазина, тя беше в дамския отдел, а аз в мъжкия. Вече бях виждал Кристиано няколко пъти в магазина, преди да се срещнат.

Джорджина винаги е била такава. Дори и да нямаше много пари или да нямаше парите, които има сега, тя винаги имаше това излъчване на арогантност и превъзходство над другите.

В крайна сметка тя винаги се стремеше да постигне голям успех и затова работеше в различни луксозни фирми. Тя познаваше много хора от света на нощния живот в Мадрид", казва Боун, цитиран от "Marca".

Той твърди, че целта на Родригес винаги е била да се омъжи за милионер и че тя лъже за начина, по който се е запознала с Кристиано.

"Както всички знаят, защото Джорджина го е казала така, когато се срещнаха, Кристиано влизаше в магазина на "Гучи" с няколко приятели и сина си, а тя просто излизаше от вратата, но това не беше така", казва бившият колега на инфлуенсърката.

"Когато Кристиано влезе в магазина на "Гучи", всички се обърнахме да го погледнем, защото той е супер висок мъж и този тип клиенти се обслужват само от мениджъра на магазина", категоричен е Боун. А ето кой роднина на Джорджина писал на Роналдо, че е с най-злата жена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички