Луис Енрике след 1:0 срещу Португалия: Имах усещането, че голът ще падне рано или късно


Луис Енрике след 1:0 срещу Португалия: Имах усещането, че голът ще падне рано или късно
Снимка: Getty Images

1346 0

Късно снощи (27 септември) Испания победи Португалия като гост и спечели Група 2 в Лига "А" на турнира Лига на нациите, класирайки за финалите в надпреварата, които ще се проведат през 2023 година.

Старши треньор на "Ла Фурия" - Луис Енрике, не скри задоволството си от успеха в Брага, който свали "мореплавателите" от първото място и заяви пред журналисти, че е предусещал, че неговият отбор ще вкара гол:

"Това е чудесен спорт, в който победата е най-доброто лекарство за всяка депресия. Португалия е топ тим. През първото полувреме трябваше да покажем, че топката е наша, а през второто имах усещането, че голът ще падне рано или късно. Отново се класирахме за финалната четворка, което е страхотно", каза Енрике след победния гол на Алваро Мората в 88-ата минута.

Треньорът на Испания призна и че ще му е трудно да избере състава си за Мондиал 2022: "Списъкът не е от 25 - има сигурно 40 футболисти, които могат да играят на Световното. За мен е удоволствие да тренирам играчи от такава класа. За съжаление, част от тях ще останат извън окончателния състав. Непрекъснато настъпват промени, а за мен ще е много трудно".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Аржентина удари Ямайка, Лионел Меси пак блести и вече има 90 гола! (ВИДЕО)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички