Манчини след класирането за Топ 4 в Лигата на нациите: Загубих гласа си в Будапеща


Манчини след класирането за Топ 4 в Лигата на нациите: Загубих гласа си в Будапеща
Снимка: Getty Images/Guliver

1275 0

Селекционерът на националния отбор по футбол на Италия Роберто Манчини призна, че мачът срещу Унгария е бил много тежък. „Скуадра адзура“ спечели с 2:0 в Будапеща, което и своята Група А3 от Лигата на нациите.

„Двубоят беше труден. Всичко беше перфектно до последните 20 минути. Трябва да подобрим способността си да контролираме мача за пълните 90 минути. Работихме много здраво, за да вземем аванс от 2:0, но в последните 20 минути страдахме много, а това няма смисъл. Нужно беше да продължим да пресираме съперника, за да отбележим трети гол. Загубих гласа си, защото крещях толкова много във финалните минути“, коментира двубоя Манчини.

Джанлуиджи Донарума се справи добре. Вижда се, че играе редовно в ПСЖ и увереността му си личи. Доволен съм, защото исках са спечелим тези мачове с Англия и Унгария. Мисля, че се представихме добре“, допълни специалистът.

Манчини обяви, вече се работи по новия облик на отбора. Както е известно, Италия ще пропусне Мондиала в Катар, но поне се класира за финалната четворка в турнира Лига на нациите.

А ето как преди това „скуадрата“ отново покори и Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички