Бившият национален селекционер на Бразилия - Тите, бе ограбен посред бял ден в Рио Де Жанейро


Бившият национален селекционер на Бразилия - Тите, бе ограбен посред бял ден в Рио Де Жанейро
Снимка: Getty Images

2439 0

Бившият национален селекционер на Бразилия - Тите, е бил ограбен днес (24 декември) докато е правил редовната си сутрешна разходка в Рио Де Жанейро.

Крадецът е успял да грабне неговата верижка от врата и преди да избяга в дадена посока го е разкритикувал жестоко за неговите мениджърски способности, предава изданието "Oglobo".

Тите се оттегли от поста старши треньор на Бразилия, след като "Селесао" отпадна на четвъртфиналите срещу Хърватия на Световното първенство по футбол в Катар.

Тите пое "Селесао" през юни 2016 г. Той беше начело 81 мача, като спечели 61, завърши наравно 12 и загуби седем. Селесао обаче не успя да спечели големи трофеи под негово ръководство. Тяхната кампания за Световното първенство по футбол през 2018 г. приключи на четвъртфиналите след загуба от Белгия.

През 2021 на Тите загуби у дома от настоящия световен шампион Аржентина във финала на Копа Америка. Отпадането в осминафиналите на Хърватия след изпълнение на дузпи на Мондиал 2022 бе последният мач на Тите като селекционер на Бразилия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой може да наследи Тите като национален селекционер на "Селесао".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички