Лионел Меси лично настоява Интер Маями да се подсили със звезда на Реал Мадрид


Лионел Меси лично настоява Интер Маями да се подсили със звезда на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

5405 0

Лионел Меси се адаптира изключително бързо в Интер Маями. Той вече помогна на американския отбор да вкуси успеха в Купата на лигите и също така ще се надява да ги класира възможно най-напред в МЛС. 

Модрич и Меси в един отбор?

Интер Маями изгражда отбор от отлични бивши звезди от Ла Лига, като Меси се присъедини във Флорида заедно с бившите си съотборници в Барселона Серхио Бускетс и Жорди Алба. Триото може скоро да играе заедно и с бивши съперници от "Ел Класико".

По-рано Mundo Deportivo заяви, че Интер Маями има желание да подпише Лука Модрич, чийто договор с Реал Мадрид изтича в края на този сезон. "Той получи оферти от МЛС от много отбори и по-специално от Интер Маями. Самият Лионел Меси лично се интересува от възможността Модрич да се присъедини".

Като се има предвид, че ролята му на "Сантяго Бернабеу" изглежда намалява, Модрич може да реши да скъси своето време в Реал Мадрид. Появиха се твърдения, че Интер Маями ще се пробва за хърватския национал още през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички