Късен гол измъкна Интер Маями от поражение, а Лео Меси отново не игра (ВИДЕО)


Късен гол измъкна Интер Маями от поражение, а Лео Меси отново не игра (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2085 0

Интер Маями се добра до трудно извоювано равенство (1:1) с Ню Йорк у дома във Флорида. "Розовите" бяха без своя лидер Лионел Меси, който продължава да лекува травма, а след второто поредно реми в МЛС шансовете на тима за класиране на плейофите започват да се изпаряват.

Интер Маями не показа никаква креативност в предни позиции без аржентинеца. Момчетата на Херардо Мартино изглеждаха доста безидейни, а липсата на Меси се усети още в началните минути срещу нюйоркчани.

Най-интересното от срещата бе запазено за нейните финални минути. Резултатът бе открит чак в 77', когато Сантяго Родригес направи чудесна индивидуална акция и реализира за гостите.

Отговорът на Интер Маями дойде в петата минута от добавеното време на втората част, когато бранителят Томас Авилес се извиси над всички, за да засече с глава центриране от корнер на Робърт Тейлър и да накаже Ню Йорк.

Отборът на Тата можеше да стигне до драматичен успех, когато Давид Руис нахлу в наказателното поле, но ударът му от близко разстояние се отби от гредата и не намери очертанията на противниковата врата.

Маями заема 13-ата позиция, на четири точки зад деветия Монреал, като точно тази позиция гарантира последния билет за плейофите отвъд Океана. Нюйоркчани пък са на точка пред Монреал на осмо място.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички