Карло Анчелоти прекъсна впечатляваща 11-годишна серия на Лука Модрич


Карло Анчелоти прекъсна впечатляваща 11-годишна серия на Лука Модрич
Снимка: Getty Images

3127 0

Няма съмнение, че Лука Модрич в последните години се превърна в истинска легенда за Реал Мадрид. Откакто се присъедини от Тотнъм през 2012 г., 38-годишният играч постоянно присъстваше в халфовата линия на "белия балет". Или поне до този сезон.

Край на страхотна серия за Модрич в Реал Мадрид

Карло Анчелоти сериозно редуцира ролята на Модрич до второстепенна през последните седмици, като се твърди, че хърватският национал никак не е доволен от това. Хора като Орелиен Чуамени и Едуардо Камавинга са предпочитани, като и ветеранът Тони Кроос също е избран пред него.

Модрич не е играл нито една минута в последните два мача на Реал Мадрид (срещу Лас Палмас и Жирона), като е здрав и на разположение. AS вече информира, че това е първият път от 11 години, в който Модрич не е играл в два поредни мача, без да е контузен или наказан.

Това показва, че Анчелоти не разчита на Модрич толкова, колкото през миналия сезон. Освен това по всяка вероятност подсказва, че може да си тръгне през следващото лято от "Сантяго Бернабеу". Появиха се информации, че Интер Маями може да се пробва за Модрич още през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички