Лионел Меси има толкова много награди, че е подарил една на свой съотборник (ВИДЕО)


Лионел Меси има толкова много награди, че е подарил една на свой съотборник (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3000 0

Лионел Меси изглежда е достигнал момента, в който просто няма повече място за наградите си и дори е започнал да ги раздава. 35-годишният футболист спечели общо взето всичко, което има във футбола, като завърши колекцията си, като изведе Аржентина до триумфа на Световното първенство в Катар миналата година.

В Барселона Меси спечели десет титли от Ла Лига, седем пъти Купа на Краля и четири Шампионски лиги. В Пари Сен Жермен той спечели една титла в лигата и още една е на път.

Твърде много награди, които вече е започнал да раздава

И на индивидуална ниво той също не се справя никак зле, като спечели 15 награди за футболист на годината в Аржентина, шест европейски златни обувки и рекордните седем "Златни топки". С увеличването на броя на трофеите и мястото на Меси поприключва, като нападателят е трябвалода започне да раздава някои награди.

Съотборникът му в Аржентина Леандро Паредес е станал притежание на едно отличие. Това стана ясно, след като пусна телевизионни екипи и журналисти в дома си в Торино. Паредес, който е под наем в Ювентус от ПСЖ, изненада репортерите, когато забелязаха най-добрия играч на Меси в Ла Лига 2020/21 у дома му.

"Когато Меси пристигна в Париж, го попитах дали ще ми даде наградата и той се съгласи, каза полузащитникът. Някои играчи може да не са много склонни да се откажат от ценните си притежания от кариерата си – но очевидно не и Меси.

Дали Меси ще бъде в ПСЖ, докато Паредес се върне в клуба това лято от наем, остава да видим. Все по-вероятно изглежда завръщането му в Барселона, като дори и Лапорта потвърди, че Меси отново ще се върне в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички