Кратко, точно и ясно "да" за завръщането на Лионел Меси в Барселона


Кратко, точно и ясно "да" за завръщането на Лионел Меси в Барселона
Снимка: Getty Images

4144 0

Големият въпрос, който вълнува феновете на Барселона е дали техният идол Лионел Меси ще се завърне в клуба. Президентът на каталунците Жоан Лапорта продължава да подхранва слуховете около аржентинец, като този път отговори на въпрос на феновете.

Седемкратният носител на "Златната топка напусна "Камп Ноу" през лятото на 2021 г. като свободен агент и отиде в Пари Сен Жермен. До края на договора му с парижани има малко над 3 месеца и изглежда, че няма да го поднови.

Отговорът, който феновете на Барселона очакват

Лапорта беше попитан от фен преди равенството 0-0 на Барса срещу Хетафе в неделя дали Меси може да се върне на Камп Ноу. Президентът на клуба отговори с категоричното "Да".

Какво следва? Барселона все още трябва да намали разходите, за да направи възможно преминаването на Меси, с летни продажби на играчи. Но има решимост от тяхна страна да върнат голямата легенда своя отбор, след като преди това записа 672 гола за клуба в 778 изяви. А в Барселона дори вече мислят как би изглеждал състава с Лионел Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички