Зависи ли бъдещето на Серхио Бускетс от Лео Меси? Отговорът на Шави


Зависи ли бъдещето на Серхио Бускетс от Лео Меси? Отговорът на Шави
Снимка: Getty Images

1592 0

Треньорът на Барселона - Шави, опроверга слуховете, заявявайки, че бъдещето на легендата на клуба - Серхио Бускетс, не зависи от евентуалното завръщане на друга такава в лицето на Лео Меси.

Суперзвездата на ПСЖ бива все по-често свързван с преминаване на "Камп Ноу". Неговият договор с парижани изтича това лято, а по всичко личи той няма да бъде подновен.

Слухът, че той е напът отново да облече фланелката на каталунците донесе със себе си и друг такъв, твърдящ, че испанският гранд ще цели да се раздели с част от играчите си и ще ограничи възнагражднията на други, за да може да си го позволи. Наставникът на тима обаче отрече това да кореспондира с истината.

Неверни твърдения

"Най-важното нещо е, че Бускетс е спокоен и ще ни помага до края на сезона. Не мисля, че решението му ще бъде повлияно от това дали Меси идва, или не", коментира Шави, цитиран от "Mundo Deportivo" и продължи.

"Трудно е да избереш пътя, случвало ми се е. Той знае, че е важно за него и отбора, както и че няма да спре да е така, ако продължава", допълни още специалистът.

Бускетс в Барселона

Серхио Бускетс е част от клуба от близо 2 десетилетия. Той се присъединява към школата на каталунците през 2005-а година. До момента той има записани 715 мача, 18 гола и 44 асистенции с екипа на "лос кулес", печелейки 8 пъти Ла Лига, 3 пъти Шампионска лига, 7 Купи на Испания, 7 Суперкупи на страната, 3 Суперкупи на УЕФА и 3 Световни клубни първенства. В същия период той триумфира на Световното първенство през 2010-та и Европейското през 2012-та с Испания.

Как би изглеждала постройката на каталунците с Меси в състава?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички