Лионел Меси бе кратък в последното си "сбогом" с Пеле (СНИМКА)


Лионел Меси бе кратък в последното си "сбогом" с Пеле (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

11847 0

Лидерът на ПСЖ и националния отбор на Аржентина - Лионел Меси, също се сбогува с легендарния Пеле след скръбната вест за неговата смърт.

Лео Меси бе много кратък в своето последно "сбогом" с Краля на футбола, но неговият пост в Instagram показва уважението, което Бълхата изпитва към Пеле. Той написа просто: "Почивай в мир, Пеле!"

Покойният Пеле неведнъж е споделял в свои интервюта вижданията си за Лионел Меси и е споделял как той е един от най-добрите във футбола.

Лионел Меси успя да се докосне до Пеле по един или друг начин, като изведе Аржентина до триумф на Световното първенство в Катар, побеждавайки шампиона от Мондиал 2018 - Франция.

Самият Пеле ще остане в историята като единствения футболист печелил световни финали цели 3 пъти - на мондиалите през 1958, 1962 и 1970 г.

Пеле дълго се бореше с рак на дебелото черво, като неговото състояние се влоши през последните няколко седмици. В крайна сметка, той не успя да се пребори с коварната болест и си отиде от този свят, но завинаги остава в сърцата на милиардите футболни фенове.

Футболният свят се сбогува с Пеле, вижте какво написаха Кристиано Роналдо и Неймар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички