Левандовски разкри дали има фаворит в компанията на Полша на Мондиал 2022


Левандовски разкри дали има фаворит в компанията на Полша на Мондиал 2022
Снимка: Andrew Surma/NurPhoto via Getty Images

2187 0

Една от големите звезди на световния футбол - Роберт Левандовски, говори на тема предстоящото Световно първенство в Катар, което ще започне след по-малко от месец - на 20-и ноември. Той обсъди ситуацията около отбора на Полша, който се падна в група с отборите на Аржентина, Мексико и Саудитска Арабия.

Селекцията на Полша, която включваше и опитния нападател, не успя да премине груповата фаза на последния Мондиал през 2018 г. в Русия, но сега самият той изрази надежди, че това е възможно. 

"Напрежението, което идва от очакванията на феновете ни и страната като цяло е голямо и аз съм наясно с това. Мотивиран съм да покажа какво мога да направя на терена", обясни Левандовски пред сайта на ФИФА, като не скри, че родината му е попаднала в сложна група в надпреварата.

"Въпреки че не винаги е лесно, не искам да се оплаквам. Трябва винаги да намирам решение и да давам най-доброто", обясни в допълнение полякът.

34-годишният голаджия определи именно Аржентина за един от фаворитите на предстоящата надпревара, а за това "вина" има и емблематичният футболист - Лионел Меси:

"С абсолютна легенда като Лео Меси няма съмнение, че това ще бъде най-тежкият ни мач. Ще бъде страхотно да съм част от подобен мач с толкова талантливи играчи".

"Мексико винаги се бори до последната минута и никога не се предава. Те са комбинация от младост и опит и трябва да внимаваме", предупреди голмайсторът по адрес на мексиканците, за които смята, че са силен колектив на големите форуми.

Вижте разликата между Бензема и Левандовски, достигнала близо половин милион евро!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички